Kontaktinformācija
Adrese: Valguma iela 4a, Rīga, LV-1048
Reģ.Nr. 90002183562
Telefons: 67331492
E-pasts jautājumiem un priekšlikumiem:
pasts@kurzemesregions.lv

Notikumu kalendārs

< Aprīlis >
P
O
T
C
P
S
Sv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Aktualitātes
Visas aktualitātes
2018-06-27

NO 2018.GADA 9. LĪDZ 11.OKTOBRIM EIROPAS SAVIENĪBAS PROGRAMMAS „EIROPA PILSOŅIEM” BALTIJAS JŪRAS REĢIONA VALSTU KONTAKTPUNKTI ORGANIZĒ PARTNERĪBAS VEICINĀŠANAS SEMINĀRU „MAKING WAVES 2018”


Semināra „Making Waves” mērķis ir palīdzēt pašvaldībām un to padotības iestādēm, kā arī nevalstiskajām organizācijām un biedrībām no Baltijas jūras reģiona valstīm veidot kontaktus un attīstīt idejas nākotnes sadarbībai Eiropas Savienības programmas „Eiropa pilsoņiem” ietvaros. Kopš 2013.gada seminārs ik gadu norisinās kādā no Baltijas jūras reģiona valstīm. Ņemot vērā pozitīvos rezultātus un labās atsauksmes par iepriekšējiem Baltijas jūras reģiona valstu semināriem, sestais Baltijas jūras reģiona valstu kontaktu veidošanas un projektu ideju ģenerēšanas seminārs „Making Waves 2018” notiks Polijā.
 

Semināra organizatori vēlas dot iespēju satikties aptuveni 50 dalībniekiem – pilsoniskās sabiedrības organizāciju pārstāvjiem un valsts iestāžu pārstāvjiem no 8 Baltijas jūras reģiona valstīm: Dānijas, Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Somijas, Zviedrijas, Polijas un Vācijas. Semināra galvenais uzdevums ir sekmēt starptautiskās sadarbības iespējas un padziļināt dalībnieku izpratni par Eiropas Savienības programmu „Eiropa pilsoņiem”. Lai veicinātu savstarpēju sakaru veidošanu, semināra dalībniekiem tiks dota iespēja iegūt informāciju par programmas „Eiropa pilsoņiem” piedāvātajām finansējuma iespējām. Dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar labās prakses piemēriem, kā arī kopīgi ar kolēģiem darboties darba grupās, lai apspriestu sadarbības projektu idejas un uzklausīt ieteikumus projektu pieteikuma veidošanas procesā.
 

Semināra mērķa grupa: nevalstisko organizāciju un pašvaldību pārstāvji (5-7 dalībnieki no katras valsts)
 

Dalībnieku skaits: vēlams viens dalībnieks no organizācijas
 

Semināra norises vieta:Eiropas solidaritātes centrs,1 Plac Solidarności, 80-863, Gdaņska, Polija (http://www.ecs.gda.pl/title,About_ECS,pid,21.html).
 

Semināra dalībnieku apmešanās vieta: viesnīca semināra dalībniekiem tiks rezervēta un apmaksāta
 

Semināra darba valoda: angļu
 

Izmaksas: ceļa izdevumus apmaksā dalībnieki. Iztērētos līdzekļus varēs atgūt pēc pasākuma norises.
 

Izdevumu atmaksa: Kultūras ministrija, pamatojoties uz izdevumus apliecinošiem dokumentiem, pēc pasākuma norises atmaksās Latvijas dalībnieku:

1) ceļa izdevumus (aviobiļete turp un atpakaļ uz norises vietu);

2) viesnīcas izdevumus Gdaņskā (līdz 3 naktīm – no 9. līdz 12.oktobrim);

3) publiskā transporta ceļa izdevumus līdz Rīgai un no Rīgas dalībniekiem, kas ierodas no Latvijas pašvaldībām ārpus Rīgas.
 

Reģistrācija: Pieteikšanās semināram ir noteikta līdz š.g. 21.augustam, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu ŠEIT
 

Lūdzu, ņemiet vērā, ka reģistrējoties organizācija automātiski netiek pieteikta semināram, bet ir jāsagaida atlases rezultāti!
 

Dalībnieku atlase: pēc pieteikšanās termiņa beigām Kultūras ministrija, izvērtējot aizpildītās pieteikuma anketas, atlasīs semināra dalībniekus un paziņos rezultātus visiem dalībniekiem, nosūtot informāciju uz pieteikumā norādītajiem e-pastiem.
 

Plašāka informācija par semināru un semināra darba programma pieejama ŠEIT


Kontaktinformācija Latvijā:
Agnese Rubene
Kultūras ministrijas
ES programmas „Eiropa pilsoņiem" informācijas punkts Latvijā
tel.: 67330228
e-pasts: Agnese.Rubene@km.gov.lv

https://www.facebook.com/eiropapilsoniem/

www.km.gov.lv/eiropapilsoniem