Kontaktinformācija
Adrese: Valguma iela 4a, Rīga, LV-1048
Reģ.Nr. 90002183562
Telefons: 67331492
E-pasts jautājumiem un priekšlikumiem:
pasts@kurzemesregions.lv

Notikumu kalendārs

< Jūlijs >
P
O
T
C
P
S
Sv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Aktualitātes
Visas aktualitātes
2017-08-17
AICINA JAUNIEŠUS PIETEIKTIES DALĪBAI UZŅĒMĒJDARBĪBAS UN RADOŠĀS DOMĀŠANAS VEICINĀŠANAS PASĀKUMĀ – VASARAS BIZNESA SKOLA JAUNIEŠIEM

“Kurzemes Biznesa inkubators” sadarbībā ar biedrību “Zaļo un Viedo Tehnoloģiju Klasteris” aicina jauniešus pieteikties dalībai uzņēmējdarbības un radošās domāšanas veicināšanas pasākumā – Vasaras Biznesa skola jauniešiem.
 
Vasaras Biznesa skolas mērķis ir sniegt jauniešiem zināšanas par uzņēmējdarbības uzsākšanu, ideju ģenerēšanu un realizēšanu. Būs iespēja zināšanas iegūt praktiskā ceļā un darbojoties grupās. Šī ir lieliska iespēja sastapt sev līdzvērtīgus cilvēkus, pārbaudīt savas spējas uzņēmējdarbības uzsākšanā.
 
Vasaras Biznesa skolā jauniešiem būs iespēja 4 dienās uzzināt visu par uzņēmējdarbību, apgūt gan praktiskās, gan teorētiskās zināšanas par uzņēmējdarbību, kā arī tikties ar dažādiem nozares profesionāļiem. Ja tieši Tu savu nākotni saisti ar uzņēmējdarbību, tad šī skola ir domāta tieši Tev!
 
Vasaras Biznesa skolā savā pieredzē un padomos dalīsies sabiedrībā labi zināmi cilvēki – uzņēmēji. Būs dažnedažādi stāsti un padomi, lai kopīgiem spēkiem spētu radīt vēl nebijušas biznesa idejas. Šajās 4 dienās norisināsies aktīvs darbs, lai informētu jauniešus par uzņēmējdarbības pamata jautājumiem, lai diskutētu ar nozaru profesionāļiem, iegūtu pēc iespējas vairāk atbildes uz visiem interesējošiem jautājumiem.
 
Pasākuma dalībniekiem būs arī iespēja prezentēt savas biznesa idejas Kurzemes Biznesa inkubatora mentora tīkla pārstāvjiem. Labāko ideju autori iegūs Kurzemes Biznesa inkubatora atbalstu savas idejas attīstīšanai! Dalībniekiem tiks piešķirti arī sertifikāti. Mērķauditorija – studenti, jauniešu organizāciju biedri, mazo un vidējo uzņēmumu dibinātāji, kā arī potenciālie uzņēmēji. Pasākumam droši var pieteikties arī interesenti, kuriem nav konkrētu biznesa ideju, taču ir interese savu nākotni saistīt ar uzņēmējdarbību.
 
Vasaras Biznesa skola  notiks no 23. augusta līdz 26. augustam, Saldus JIC “Šķūnis” telpās, Lielā ielā 3b. Dalība pasākumā: BEZMAKSAS! Lai pieteiktos pasākumam, sūti pieteikumu uz e-pastu: evita@kbi.lv vai info@kbi.lv. Dalībnieku skaits ierobežots!  Vasaras Biznesa skolai iespējams pieteikties līdz 22. augustam.