Kontaktinformācija
Adrese: Valguma iela 4a, Rīga, LV-1048
Reģ.Nr. 90002183562
Telefons: 67331492
E-pasts jautājumiem un priekšlikumiem:
pasts@kurzemesregions.lv

Notikumu kalendārs

< Aprīlis >
P
O
T
C
P
S
Sv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Aktualitātes
Visas aktualitātes
2012-05-17

KURZEMES REĢIONA JAUNIEŠU APMĀCĪBU

”AR UZŅĒMĪBU PRET BEZDARB(ĪB)U!" TURPINĀJUMS


 

18. – 20.maijā Kuldīgas novadā, Īvandes muižā, notiks Kurzemes reģiona jauniešu apmācības ”Ar uzņēmību pret bezdarb(īb)u! 2.daļa.


Pirmajā daļā jaunieši iepazina sevi un viens otru, mācījās labāk izteikt savas domas un strādāt komandā, kā arī apzinājās savu radošumu.

Apmācību otrajā daļā jaunieši vairāk strādās pie savu ideju attīstīšanas un, darbojoties projektu laborotorijā, apgūs projektu izstrādes un vadības pamatprincipus, kā arī uzzinās, kur rast atbalstu savu ideju īstenošanā.


Apmācības vadīs:
Inese Priedīte (biedrība “Piepildīto sapņu istaba”)
Sintija Lase (biedrība “RED- Radošu Efektu Darbnīca”).

Pēc apmācībām jaunieši būs labāk iepazinuši sevi un izpratuši, ko īsti grib savā dzīvē izdarīt un sasniegt, atraduši jaunus draugus, mācījušies par radošumu, apguvuši projektu rakstīšanas un projektu vadības prasmes, uzzinājuši, kā atrast resursus un atbalstu savām idejām, pilnveidojuši komandas darba prasmes, tādējādi palielinot savu konkurētspēju Apmācību laikā uzzinājuši vairāk par dažādām brīvprātīgā darba iespējām un rosinājuši pozitīvas izmaiņas savā dzīves vietā, izstrādājot jauniešu iniciatīvas.

Apmācības organizē VA ”Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra” (JSPA) un Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne, kas ir JSPA reģionālais sadarbības partneris apmācību rīkošanā LR Kurzemes plānošanas reģionā, Latvijas un Šveices sadarbības programmas ”Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” ietvaros.

Latvijas – Šveices sadarbības programmu ”Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” finansē Šveices Konfederācija no Latvijas un Šveices sadarbības programmas līdzekļiem paplašinātajai Eiropas Savienībai.

Vairāk informācijas par programmu meklē mājas lapā: www.jaunatne.gov.lv vai www.lskj.lv!

 

Evita Fridrihsone

Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne

padomes priekšsēdētāja