Kontaktinformācija
Adrese: Valguma iela 4a, Rīga, LV-1048
Reģ.Nr. 90002183562
Telefons: 67331492
E-pasts jautājumiem un priekšlikumiem:
pasts@kurzemesregions.lv

Notikumu kalendārs

< Aprīlis >
P
O
T
C
P
S
Sv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Aktualitātes
Visas aktualitātes
2015-07-27
27.AUGUSTĀ, KULDĪGĀ NOTIKS SEMINĀRS "IESPĒJAS UZŅĒMĒJIEM UN UZŅĒMĒJDARBĪBAS ATTĪSTĪBAI JAUNAJĀ ES FONDU PLĀNOŠANAS PERIODĀ 2014.-2020.GADAM: PĀRROBEŽU SADARBĪBAS PROGRAMMAS UN CFLA"

27.augustā, ceturtdien, plkst. 11.00, Kuldīgā, (1905. gada ielā, 6) Kuldīgas Mākslas nama zālē notiks informatīvs seminārs „Iespējas uzņēmējiem un uzņēmējdarbības attīstībai jaunajā ES fondu plānošanas periodā 2014.-2020.gadam: pārrobežu sadarbības programmas“, kuru organizē Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programma, Centrālā Baltijas jūras reģiona programmas nacionālais kontaktpunkts Latvijā un Kurzemes plānošanas reģiona ES struktūrfondu informācijas un uzņēmējdarbības centrs.

Seminārā tiks prezentētas atbalsta iespējas, ko piedāvā pārrobežu sadarbības programmas jaunajā ES plānošanas periodā no 2014. līdz 2020.gadam un ikviens varēs uzzināt vairāk par Igaunijas-Latvijas un Centrālā Baltijas jūras reģiona pārrobežu sadarbības programmām, par plānotajiem projektu konkursiem un atbalsta veidiem uzņēmējiem un uzņēmējdarbības sekmēšanai. Sadarbības pieredzē ar Igauniju dalīsies uzņēmējdarbības projekta Good fruit ieviesējs un tūrisma projekta Riverways pārstāvji. Informāciju par Ekonomikas ministrijas administrētām atbalsta programmām sniegs CFLA. 

Informatīvajā seminārā aicinām piedalīties mazo un vidējo uzņēmumu pārstāvjus, kas pārrobežu sadarbībā ir ieinteresēti attīstīt jaunus produktus vai pakalpojumus un veikt kopīgas mārketinga aktivitātes. Aicinām piedalīties iestādes, uzņēmumus un organizācijas, kas ir ieinteresēti veicināt jaunu uzņēmumu izveidi un attīstīt jaunas biznesa idejas, kopā ar sadarbības partneriem organizējot kopīgus kursus, apmācības, izaugsmes treniņus un pieredzes nodošanu biznesa uzsākšanai. Tāpat, aicinām piedalīties uzņēmējdarbības atbalsta organizācijas, kuras ir ieinteresētas kopīgi sniegt informāciju par biznesa vidi kaimiņvalsts tirgū.

Dalība seminārā ir bez maksas.

Lūgums pieteikties līdz 24.augustam ŠEIT>>

Semināra darba kārtību skatīt ŠEIT>>


Igaunijas-Latvijas programmas 2014.-2020.gadam mērķis ir stiprināt sadarbību starp Igaunijas un Latvijas reģioniem, sasniedzot šādus stratēģiskos mērķus: aktīva un pievilcīga uzņēmējdarbības vide, tīra un augstvērtīga dzīves vide, labāks mazo ostu tīkls un integrēts darba tirgus. Plašāka informācija - www.estlat.eu

Centrālā Baltijas jūras reģiona programmas ietvaros 2014.-2020. gadā ir iespējams saņemt finansiālu atbalstu konkurētspējīgas ekonomikas, ilgtspējīgas kopīgu resursu izmantošanas, transporta, preču un cilvēku plūsmas, kā arī mazo ostu pakalpojumu uzlabošanas, kvalificēta un sociāli iekļaujoša reģiona attīstīšanas aktivitātēm. Plašāka informācija - www.centralbaltic.eu.

Kurzemes plānošanas reģiona ES struktūrfondu informācijas un uzņēmējdarbības centra darbības mērķis ir paaugstināt ES fondu finansējuma apguves efektivitāti un sniegt atbalstu uzņēmējdarbības aktivitāšu veicināšanai Kurzemes plānošanas reģiona pašvaldībās. Plašāka informācija - www.esfinanses.lv
 
CFLA ir Finanšu ministrijas iestāde, kura uzrauga ES fondu un citu finansējuma avotu projektu ieviešanu. ES fondu 2014.-2020. gada plānošanas periodā CFLA veic vienīgās sadarbības iestādes funkcijas. Tās ietver projektu iesniegumu atlases organizēšanu, līgumu slēgšanu, projektu ieviešanas uzraudzību, maksājumu veikšanu u.c. - fondu praktiskās ieviešanas nodrošināšanu. Plašāka informācija - www.cfla.gov.lv

Kontaktinformācija:
Vineta Šnore,
Programmas konsultante,
Igaunijas - Latvijas sadarbības programma,
29274310, vineta.snore@estlat.eu   


Mājas lapa:
www.estlat.eu

Facebook:
Estonia-Latvia Programme