Kontaktinformācija
Adrese: Valguma iela 4a, Rīga, LV-1048
Reģ.Nr. 90002183562
Telefons: 67331492
E-pasts jautājumiem un priekšlikumiem:
pasts@kurzemesregions.lv

Notikumu kalendārs

< Jūlijs >
P
O
T
C
P
S
Sv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Aktualitātes
Visas aktualitātes
2013-07-12
VASARAS JAUTRĀKAIS PIEDZĪVOJUMS!
 

Š.g. 27. jūlijā: tūrisma portāla www.atputasbazes.lv kārtējais tūrisma rallijs– brīvdienu izbrauciens „Kurzemes labumu tūre”.

Vai nu vēl kādā citā vietā atradīsim tik daudz labumu! Ko redzēt un apskatīt būs gana, jo labumi jau nav tikai tie, kas vēderā liekami. Labumus novērtē arī acis. Starts, kā allaž, no plkst. 08.00 līdz plkst. 10.00 - Babītes novadā pie maizes ceptuves „Lāči” (tur arī pirmais uzdevums).

Tūrisma rallijā aicinām piedalīties ģimenes, draugus, darba kolēģus. Nepieciešama vien automašīna, busiņš, motocikls vai velosipēds (protams, ikvienam transportlīdzeklim jāatbilst CSDD noteikumiem) un galvenais - labs garastāvoklis. Kā parasti, ātrumam nebūs nozīmes, katrs izvēlēsieties sev vēlamos apskates objektus un kontrolpunktus. Arī iegūtos punktus, protams, skaitīsim, taču ne jau tas ir būtiskākais. Labākais, ko šajā dienā varam paveikt – vēl un vēlreiz iepazīt savu zemi.

Tūrisma rallijs - brīvdienu izbrauciens “Kurzemes labumu tūre” ir brīvdienu ekskursija pēc www.atputasbazes.lv sastādītā maršruta, kur katra komanda iesāk startu pie maizes ceptuves „Lāči”, saņem mūsu izdotos ceļvežus un brauc uz kontrolpunktiem un vēl citiem tūrisma objektiem (ātrumam un ceļā pavadītajam laikam nav nozīmes!), apskatot un iepazīstot Kurzemi. Katra komanda kontrolpunktos veic kādu atraktīvu (jautru, asprātīgu, darbīgu, izzinošu u.t.t.) uzdevumu (parasti 5 – 10 min. robežās), saņem savus godam nopelnītos punktus ( ko atzīmē ceļvedī) un dodas uz nākamo kontrolpunktu. Dienas beigās – finišā pirms pasākuma noslēguma ballītes punktus apkopojam. Detalizētāku informāciju iesakām paskatīties citās portāla www.turismarallijs.lv sadaļās un arī portālā www.atputasbazes.lv.

Pa ceļam, iepazīstot Kurzemes vidieni, tiksimies Pure Chocolate jaunajā Šokolādes muzejā, pabūsim lieliskajā Kandavas novadā un ļoti viesmīlīgajās novada lauku sētās. Tāpat iegriezīsimies Saldū, iepazīsim Skrundas tūrisma piedāvājumu, Kurzemes pārsteigumu – Ugāli, priecāsimies par Usmas ezera skaistumu. Un kur nu bez Talsu puses! Bez Talsiem Kurzemes labumi nav nemaz iedomājami.

Bez jau minētā ko redzēt un iepazīt būs vēl gana daudz, arī piedzīvojumu netrūks. Finišs Talsu novada Vandzenes pagasta viesu namā „Ēmužas” no plkst. 19.00 līdz 21.00. Tur jūs gaidīs vietējo amatnieku rīkotais tirdziņš, Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis un no plkst.23.30 ballīte ar populāro latviešu šlāgergrupu „Lauku muzikanti” kopā ar DJ Tomu Baronu no Capital FM. Būs bērnu pilsētiņa, kur bērni spēs lieliski izklaidēties , piepūšamajās atrakcijās, kas ļaus jūsu bērniem iejusties kā multfilmu varoņiem, iegūstot pozitīvas emocijas un prieka devu, kas atmiņā saglabāsies vēl ilgu laiku. Darbosies kafejnīca-dzirkstīs vīns, putos alus, gardēžus priecēs „latviešu nacionālais ēdiens” – šašliks un citi - Kurzemes īpašie labumi. Ballīte līdz rītam, jo par naktsmājām nebūs jāuztraucas – bezmaksas telšu vietu skaits neierobežots.

Laipni aicinām pievietoties projekta īstenošanā Kurzemes uzņēmējus (un citu novadu uzņēmējus), tūrisma jomas uzņēmējus, kultūras iestāžu darbiniekus un citus interesentus. Aicinām uz sadarbību viesu mājas, atpūtas kompleksus, restorānus, kafejnīcas , muižas, pilis un visus aktīvās atpūtas atbalstītājus .

Sīkāka informācija pa tālr. + 371 26662993 vai inara@atputasbazes.lv
Seko informācijai www.turismarallijs.lv

Uz tikšanos - 27.07.2013!

Organizē tūrisma portāls/medijs www.atputasbazes.lv